Zonnepanelen brengt dat verlichting

Zonnepanelen zijn eigenlijk niet meer uit het straatbeeld weg te denken, de meeste daken en zeker bij nieuwbouw zijn voorzien van een extra technisch glazen dakje. Zelfvoorzienend worden noemen ze dat. Zeker nu de gasprijzen zo hard stijgen en energie kostbaar wordt is het opwekken van eigen energie een must!

Elektrisch rijden en zonnepanelen

Als je overdag de auto op je bedrijf hebt staan is het toch heerlijk om te weten dat deze vrijwel gratis geladen wordt en je straks vol gas…ehhh elektrisch terug naar huis kunt rijden! er zijn ook al mogelijkheden om de auto mee te laten draaien in de stroom voorziening in huis en er voldoende in te laten zitten voor je reis. techniek is zo mooi!

Nog meer opties tot besparing op energie?

Kijk naast dat je een berg energie opwekt is het niet verplicht dat je deze als een malle maar op maakt.. nee ook de afname kun je beperken zodat je zeker bent dat je enkel terug levert. Zo is het verstandig om te gaan werken met led verlichting en je op een lagere temperatuur gaat wassen. Daarnaast heb je tegenwoordig prachtige p1 meters die in je meterkast de daadwerkelijke afname weergeven. Dan denk je toch wel even als je die oude plasma tv van 90 inch aan zet goh…het lijntje stijgt nu aardig! dus weet je dan ook dat het niet de krultang is!

Zonnepanelen kopen

De aanschaf van zonnepanelen gaat meestal met een goed informerend gesprek waarna de verkopende partij op locatie komt inmeten en offreert, deze kijkt naar de ligging van de panelen en zorgt voor de optimale opbrengst van elk lichtpuntje zon wat binnen komt. Lees hier ook alles over zonnepanelen en ga vandaag nog beginnen met duurzaam zelfvoorzienend sparen van stroom met savonds nog steeds licht door de opgebrachte stroom van de dag!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *